Unieke combinatie

Bij ons kun je kiezen of je je kraamtijd thuis doorbrengt of in één van onze hotels. Of misschien wil je wel helemaal niet kiezen en combineer je beide! Zo kiezen veel mensen ervoor om eerst een paar dagen te verblijven in Geboortehotel Haga of Kraamhotel HMC, en aansluitend ook nog thuis onze kraamzorg van KraamzorgNU te krijgen.

Tijdens je zwangerschap zal de zorgconsulent met je bespreken hoeveel  dagen je in het hotel wilt blijven. En hoeveel dagen je daarna nog kraamzorg thuis wilt krijgen. Als jij aangeeft wat je wensen en behoeften zijn, zorgen wij voor alles.

Optimale overdracht van zorg

Kies je voor de combinatie van kraamzorg in het geboortehotel/kraamhotel en aansluitend kraamzorg thuis? Wij zorgen voor een optimale overdracht tussen de kraamverzorgenden in onze hotels en de kraamverzorgenden thuis. Daar mag je op vertrouwen.

De kraamverzorgenden in het hotel dragen bij vertrek uit het geboortehotel de zorg over aan onze kraamverzorgenden die bij jou thuis komen.

Hoge zorgkwaliteit bij jou in de buurt

Wij bieden in jouw wijk professionele ondersteuning en begeleiding tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Dat doen wij met kraamverzorgenden en zorgconsulenten. Zij kijken samen met jou wat nodig is en wat je wensen zijn. Meer weten, doe de postcodecheck om te zien wat wij in jouw wijk voor je kunnen betekenen.

DESKUNDIG & ERVAREN

Onze kraamverzorgenden zijn deskundig en ervaren. Onze kraamverzorgenden worden regelmatig aanvullend geschoold en getraind. Zo garanderen we een hoge zorgkwaliteit en combineren dit met liefdevolle en persoonlijke aandacht.

Wij werken samen met alle verloskundigen en wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om je zo goed mogelijk bij te kunnen staan in deze bijzondere periode.


> ZOEK
Team regio noord staat voor je klaar
> MEER INFORMATIE OVER DEZE REGIO