GEBOORTEHOTEL
HAGA

Geboortehotel Haga: dag en nacht in goede handen

Op de 3e verdieping van het Haga Juliana Kinderziekenhuis, ligt Geboortehotel Haga. In dit geboortehotel krijg je dag- en nacht kraamzorg, uniek in Den Haag! Na je bevalling een paar dagen in Geboortehotel Haga genieten van 24/7 kraamzorg? Welkom!

GEBOORTEHOTEL HAGA

Geboortehotel Haga: dag en nacht in goede handen

Op de 3e verdieping in het Haga Ziekenhuis, ligt Geboortehotel Haga. In dit geboortehotel krijg je dag- en nacht kraamzorg, uniek in Den Haag! Na je bevalling een paar dagen in Geboortehotel Haga genieten van 24/7 kraamzorg? Welkom!

24/7 professionele en liefdevolle kraamzorg

Als je ervoor kiest om je kraamtijd (deels) in Geboortehotel Haga door te brengen, dan zullen onze professionele en liefdevolle kraamverzorgenden dag en nacht voor je zorgen.

Jij en je pasgeboren baby zijn onze gast en verblijven 1 of meer nachten op je eigen comfortabele en huiselijk ingerichte kamer. Geen drukte thuis, gewoon genieten van je baby en optimaal op krachten komen. Je partner kan ook altijd blijven slapen. Kijk voor de voorwaarden bij meestgestelde vragen.

In Geboortehotel Haga kun je 24 uur per dag een beroep doen op onze gediplomeerde en ervaren kraamverzorgenden. Zij nemen in die eerste belangrijke dagen de zorg voor je baby op zich en geven tips en instructies over de dagelijkse verzorging. Elke dag zal de kraamverzorgende je baby controleren op gewicht, kleur (geelzien) en temperatuur. Ze houdt bij of je baby goed drinkt, slaapt, poept en plast. Of je baby alert is.

Bij jou als moeder zal de kraamverzorgende je temperatuur meten en je baarmoederstand controleren, Ook checkt zij of het bloedverlies na de bevalling past binnen de grenzen en zal zij – als je gehecht bent – je hechtingen controleren. Uiteraard is onze zorg afgestemd op jouw wensen en behoeften.

WIL JE JE GELIJK INSCHRIJVEN?

Voor meer informatie kun je ook bellen met onze klanteninformatie:
070 210 7700

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

RONDLEIDING

Bekijk Geboortehotel Haga vanuit huis met deze digitale rondleiding.

Jouw wensen

In Geboortehotel Haga staan onze kraamverzorgenden dag en nacht voor jou en je baby klaar. Zij zorgen goed voor jou en je kindje en stemmen met oog voor detail de zorg af op jouw wensen en behoeften. De kraamverzorgenden werken in teams. Als zij elkaar aflossen dragen zij de zorg aan elkaar over.

Je kunt 24 uur per dag rekenen op alle zorg en service, zodat je na je bevalling optimaal op krachten kunt komen en kunt genieten van je kraamtijd.

Je kamer wordt elke dag schoongemaakt, je bed wordt verschoond en handdoeken verwisseld. Als je dat wilt, kunnen wij je ontbijt, lunch en diner op je kamer serveren.

Maaltijden

Als je dat wilt kunnen wij maaltijden op je kamer serveren, kijk bij meestgestelde vragen hieronder voor meer informatie. Zelf meegebrachte maaltijden kunnen worden opgewarmd in de magnetron in de pantry.

ROUTE GEBOORTEHOTEL HAGA

Vanaf 22 maart 2021 verandert de route voor auto’s naar het HagaZiekenhuis/JKZ. De hoofdroute naar het ziekenhuis is vanaf dan via de Dedemsvaartweg/Houtwijklaan en de Escamplaan. Dit geldt voor patiënten en bezoekers van het Spoedplein, de Kiss+Ride bij de hoofdingang en de parkeergarage.De parkeergarage voor patiënten en bezoekers is bereikbaar via de Leyweg en via de Dedemsvaartweg/ Houtwijklaan. De parkeergarage uitrijden kan alleen in de richting van de Dedemsvaartweg/Houtwijklaan.

Je kamer

In Geboortehotel Haga beschik je over een comfortabele eigen kamer met twee goede 1-persoons bedden voor jou en je partner en een veilig bedje voor je pasgeboren baby. Uiteraard staat er een commode met alle verzorgingsproducten voor je baby. Elke kamer heeft een kast om je spullen in op te bergen, er is een zitje en een koelkast. Je beschikt over een eigen badkamer met douche en wc en een flatscreen TV met audio ontbreken niet. In het hele geboortehotel is er gratis WiFi.

Je bezoek

Uw partner en uw kinderen zijn altijd welkom in ons geboortehotel. Kinderen blijven op de kamer en spelen niet in de gang(en). Alleen uw partner mag bij u en uw pasgeboren kindje blijven overnachten.

Bezoek is van harte welkom tussen 09:00 uur en 21:00 uur. Wij adviseren te rusten van 13:00 uur tot 15:00 uur.

. Voor je bezoek is onbeperkt koffie en thee beschikbaar in de pantry. 

WAT HEB JE NODIG?

Wij hebben bijna alles in huis en voorzien jou en je baby van voldoende spullen. Alle noodzakelijke verzorgingsartikelen zoals luiers, voeding en maandverband zijn aanwezig in Geboortehotel Haga. Je hoeft dus alleen zelf wat nachtgoed, kleding voor jou en je baby en toiletartikelen mee te nemen.

Bij vertrek uit Geboortehotel Haga heb je een dekentje en een autostoeltje nodig. Zorg dat je thuis voldoende babyspullen klaar hebt liggen. Weet je niet goed wat je allemaal nodig hebt? Klik dan hier voor de uitzetlijst.

RONDLEIDING

Het is weer mogelijk om langs te komen voor een rondleiding in GeboorteHotel Haga. Een rondleiding is iedere dag mogelijk om 15:30 uur voor maximaal 2 personen. Om te reserveren voor de rondleiding kun je op de dag zelf bellen voor 14:00 uur  met het hotel via telefoonnummer
070 – 2107701.

MEESTGESTELDE VRAGEN BIJ GEBOORTEHOTEL HAGA

Hoeveel dagen en nachten mag ik in Geboortehotel Haga verblijven?

Dit is afhankelijk van je wensen, de vergoeding door je zorgverzekeraar en de beschikbaarheid van kamers. Je kunt dit bespreken met je zorgconsulent. Gemiddeld verblijven onze klanten 3-5 dagen in ons geboortehotel. Tijdens je verblijf in Geboortehotel Haga kun je een eventueel korter of langer verblijf het beste bespreken met de kraamverzorgenden.

Je kunt altijd je verblijf in ons geboortehotel combineren met aansluitend kraamzorg thuis.

Kan mijn partner blijven slapen?

Ja, dat mag altijd. De kamers beschikken over een extra bed. Je partner of iemand anders kun je laten overnachten. 

Ik wil na mijn verblijf in Geboortehotel Haga ook nog kraamzorg thuis. Kan dat?

Ja, dit is uiteraard mogelijk. In de meeste gevallen zullen wij je dat zelfs adviseren. Afhankelijk van het aantal uren kraamzorg waar je voor in aanmerking komt, kun je na je verblijf in ons geboortehotel ook nog kraamzorg thuis krijgen. Kijk voor meer informatie op de pagina over combi.

Kan ik eten in Geboortehotel Haga?

Jazeker, als je dat wilt serveren we ontbijt, lunch en avondmaaltijd op je kamer. Deze kosten van de maaltijden (zie hieronder) zijn niet inbegrepen.

De kosten zijn:

  • Ontbijt € 5,80
  • Lunch € 5,80
  • Diner € 11,60