KRAAMHOTEL
HMC

KRAAMHOTEL HMC: DAG & NACHT IN GOEDE HANDEN

Op de 3e verdieping van het Ibis City Centre in Den Haag, ligt Kraamhotel HMC. In dit kraamhotel krijg je dag- en nacht kraamzorg. Na je bevalling een paar dagen genieten van 24/7 kraamzorg? Jullie zijn van harte welkom!

 

KRAAMHOTEL HMC

KRAAMHOTEL HMC: DAG EN NACHT IN GOEDE HANDEN

Op de 3e verdieping van het Ibis City Centre in Den Haag, ligt Kraamhotel HMC. In dit
kraamhotel krijg je dag- en nacht kraamzorg. Na je bevalling een paar dagen in
Kraamhotel HMC genieten van 24/7 kraamzorg? Welkom!

Kraamhotel HMC staat voor dag en nacht topkraamzorg met hotelservice

Op de derde etage van het ibis City Centre in Den Haag, is Kraamhotel HMC gevestigd. Dag en nacht staan onze kraamverzorgenden voor je klaar om jou en je kindje te voorzien van de beste kraamzorg. Na je bevalling thuis of in het HMC kun je verblijven in Kraamhotel HMC waar je kan rekenen op ervaren en professionele zorg tijdens jouw kraamweek. Je kunt jouw verblijf ook combineren met kraamzorg thuis.

Dag en nacht professionele en liefdevolle kraamzorg

Tijdens de kraamweek komt er heel veel op je af en ook de eerste nachten met je pasgeboren baby zijn best spannend. Als je je kraamtijd bij ons doorbrengt kun je rekenen op dag en nacht professionele en liefdevolle kraamzorg. Genieten van je eerste dagen met je pasgeboren kindje en optimaal op krachten komen.

Bij ons kun je 24 uur per dag een beroep doen op onze gediplomeerde en ervaren kraamverzorgenden. Zij nemen in die eerste belangrijke dagen de zorg voor je baby op zich en geven tips en instructies over de dagelijkse verzorging. Elke dag zal de kraamverzorgende je baby controleren op gewicht, kleur en temperatuur. Ze houdt bij of je baby goed drinkt, slaapt, poept en plast., en of je baby alert is. Bij jou als moeder zal de kraamverzorgende je temperatuur meten en je baarmoederstand controleren, Ook checkt zij of het bloedverlies na de bevalling past binnen de grenzen en zal zij – als je gehecht bent – je hechtingen controleren. Uiteraard is onze zorg afgestemd op jouw wensen en behoeften.

WIL JE JE GELIJK INSCHRIJVEN?

Voor meer informatie kun je ook bellen met onze klanteninformatie

070 210 7700

Je kamer

De badkamer

Je baby dichtbij

Je kamer met tv

Jouw wensen

In Kraamhotel HMC kun je optimaal genieten van jouw kraamtijd. Wij stemmen onze zorg af op jouw persoonlijke situatie en wensen. Je kunt bij ons optimaal op krachten komen en samen met je gezin genieten van je kraamtijd.

Je kamer wordt elke dag schoongemaakt, je bed wordt verschoond en handdoeken verwisseld. Als je dat wilt, kunnen wij tegen bijbetaling je ontbijt, lunch en diner op de kamer serveren.

Maaltijden

Dagelijks serveren wij ontbijt, lunch en diner op je kamer als je daar zin in hebt. De maaltijden zijn niet inbegrepen in het verblijf en vragen wij een vergoeding voor.

Ook kun je zelf meegebrachte maaltijden opwarmen in de magnetron in de pantry of zelfs iets bestellen en laten bezorgen. Het aanbod en de prijzen van de maaltijden vind je in de map op je kamer.

Kamer

In ons kraamhotel beschik je over een comfortabele eigen kamer met veilig bedje voor je pasgeboren baby en twee goede 1-persoonsbedden voor jou en je partner. Uiteraard staat er een commode met alle verzorgingsproducten voor je baby.

Elke kamer heeft een kast om je spullen in op te bergen, er is een koelkastje en je kunt op je eigen kamer koffie en thee zetten. Je beschikt over een eigen badkamer met douche en wc en een flatscreen TV met audio ontbreken niet. Op je kamer kun je gebruik maken van gratis WiFi.

Uw partner en uw kinderen zijn altijd welkom in ons kraamhotel. Kinderen blijven op de kamer en spelen niet in de gang(en). Alleen uw partner mag op de kamer overnachten.

Uniek in dit kraamhotel is het feit dat familie of vrienden ook kunnen blijven overnachten op dezelfde etage! Jouw geliefden verblijven dan in het Ibis City Centre en kunnen dit boeken bij de receptie onder vermelding van jouw naam. Zij krijgen hiermee 15% korting op de kamerprijs.

Er is momenteel, naast je partner en kinderen, 2 bezoekers per dag welkom bij Kraamhotel HMC. Dit aantal is inclusief kinderen. Bezoek is welkom tussen 16.00 uur en 19.00 uur en dient zich vooraf aan te melden bij een kraamverzorgende. Wanneer er aangegeven wordt klachtenvrij te zijn, wordt hij/zij naar de kamer gebracht.

Wat heb je nodig?

Alle noodzakelijke verzorgingsartikelen zoals luiers, voeding en maandverband zijn aanwezig in het Kraamhotel HMC. Je hoeft dus alleen zelf wat nachtgoed, kleding voor jou en je baby en toiletartikelen mee te nemen.

Bij vertrek uit het kraamhotel heb je een dekentje en een autostoeltje nodig. Zorg dat je thuis voldoende babyspullen klaar hebt liggen. Wij hebben een handige afvinklijst met alles wat je nodig hebt voor de eerste tijd met je pasgeboren baby.

Klik hier voor de uitzetlijst.