REGIO DELFT

Het team regio Delft

Begin dit jaar zijn we gestart met KraamzorgNU in de regio Delft. Onze kraamzorg in de regio Delft bestaat uit een (nu nog) klein team kraamverzorgenden en zorgconsulenten. We groeien iedere dag! 
We werken nauw samen met alle verloskundigen in Delft en omgeving. Ook werken we intensief samen met het Reinier de Graaf Ziekenhuis in Delft.

REGIO DELFT

Het team regio Delft

Begin dit jaar zijn we gestart met KraamzorgNU in de regio Delft. Onze kraamzorg in de regio Delft bestaat uit een (nu nog) klein team kraamverzorgenden en zorgconsulenten. We groeien iedere dag!

KRAAMZORGNU

Onze deskundige, ervaren en gepassioneerde kraamverzorgenden van KraamzorgNU werken dagelijks bij veel gezinnen thuis.  Als je als klant eerst in Geboortehotel Haga verblijft en daarna nog kraamzorg thuis van ons krijgt, dan zorgen wij voor de complete overdracht.

Voor de onderlinge overdracht en de overdracht naar verloskundigen gebruiken onze kraamverzorgenden het geboortedossier. Ook gebruiken zij beveiligde digitale systemen om ervoor te zorgen dat zij helemaal up to date zijn.

Ons team kraamverzorgenden van KraamzorgNu regio Delft bestaat uit deskundige, ervaren en gepassioneerde kraamverzorgenden.

WERKGEBIED

Het werkgebied van de regio Delft bevat de volgende plaatsen: Delft, Pijnacker, Nootdorp, Rijswijk, Delfgauw, Schipluiden en De Lier. 

ZORGCONSULENTEN REGIO DELFT

Al tijdens je zwangerschap zal de zorgconsulente een gesprek met je voeren over wat belangrijk is voor jou. Ook stelt zij met jou vast hoeveel uren kraamzorg je kunt krijgen. De zorgconsulente legt alles wat belangrijk is vast in een digitaal systeem en in het geboortedossier dat zij bij je achterlaat.

LEONTINE BASELIER

Met veel plezer bereid ik je voor op de komst van jouw baby. Tijdens jouw zwangerschap en kraamtijd (thuis of in Geboortehotel Haga), ben ik je vaste aanspreekpunt. Voel je tijdens deze periode welkom om te bellen of te mailen als je vragen hebt.
Rond de 6e maand plannen we een afspraak bij jou thuis. We bespreken dan jouw persoonlijke situatie en wensen en ik beantwoord natuurlijk graag al je vragen. Zo kunnen we onze kraamzorg zo goed mogelijk afstemmen op jouw persoonlijke situatie. Op deze manier wil ik bijdragen aan een goede en fijne start voor jou en je kindje.

Ik wens je een voorspoedige zwangerschap en een hele fijne kraamtijd.

WIJ WERKEN SAMEN MET

ONS WERKGEBIED IN REGIO DELFT