REGIO
HAAGLANDEN

DE TEAMS IN DE REGIO HAAGLANDEN

Onze kraamverzorgenden in de regio Haaglanden bieden jou de beste kraamzorg. De teams werken intensief samen met de verloskundigen in Den Haag en omgeving. Geboortehotel Haga is onderdeel van het Haga Juliana Geboortecentrum in Den Haag.

REGIO HAAGLANDEN

DE TEAMS IN DE REGIO HAAGLANDEN

Onze kraamverzorgenden van kraamzorg Den Haag regio Haaglanden bieden jou de beste kraamzorg. De teams werken intensief samen met de verloskundigen in Den Haag en omgeving.

HET TEAM

Ons team kraamverzorgenden in de regio Haaglanden bestaat uit bijna 60 deskundige, ervaren en enthousiaste kraamverzorgenden. Het team is verdeeld naar 3 kleinere teams:

Team Geboortehotel Haga
Team KraamzorgNU – de thuiskraamzorg
Combiteam – zowel hotelkraamzorg als thuiskraamzorg

Deze teams werken heel intensief met elkaar samen en zorgen ervoor dat de hotelkraamzorg en thuiskraamzorg naadloos in elkaar overloopt. Voor de onderlinge overdracht en de overdracht naar verloskundigen gebruiken onze kraamverzorgenden het geboortedossier. Ook gebruiken zij beveiligde digitale systemen om ervoor te zorgen dat zij helemaal up to date zijn.

Compleet team Den Haag

Combi team

Team Geboortehotel

WERKGEBIED

Het werkgebied van de kraamverzorgenden in regio Haaglanden is Den Haag, Scheveningen, Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Midden-Delfland.

ZORGCONSULENTEN REGIO HAAGLANDEN

Als je je bij ons inschrijft, dan krijg je je eigen zorgconsulent. Zij is jouw aanspreekpunt tijdens je hele zwangerschap en kraamtijd en ze staat voor je klaar als je vragen hebt. Na je inschrijving neemt de zorgconsulent contact met je op om een afspraak met je te maken.

Tussen de 28ste en 32ste week komt de zorgconsulent bij jouw thuis om met jou te overleggen over alles wat belangrijk is. Jouw behoeften en wensen, je gezinssituatie en bijzondere omstandigheden. Ook is het goed om met elkaar belangrijke leefregels vanuit cultuur, religie of levensbeschouwing te bespreken. Ook kijkt de zorgconsulente hoeveel uren kraamzorg wenselijk zijn en checkt zij of de werkomstandigheden voor de kraamverzorgende goed zijn.

De zorgconsulent legt alles wat belangrijk is vast in een digitaal systeem en in het geboortedossier dat zij bij je achterlaat. 

LIESBETH PLUG

Welkom bij Kraamzorg Den Haag, wij willen graag voor je zorgen!
Vanaf het moment dat je bij ons ingeschreven staat tot na afloop van je kraamtijd ben ik je vaste contactpersoon. Je kunt me altijd bellen of mailen als je vragen hebt of als je me iets wilt vertellen dat belangrijk is voor jou en je gezin.
Tijdens ons gesprek in de 6e maand van je zwangerschap gaan we alles voorbereiden op een veilige en mooie start van jou en je baby. Op basis van jouw wensen en behoeften zorgen wij voor kraamzorg die bij jou past. Aarzel dus niet om aan te geven wat voor jou belangrijk is.
Graag tot snel!

LEONTINE BASELIER

Met veel plezier bereid ik je voor op de komst van jouw baby. Tijdens jouw zwangerschap en kraamtijd (thuis of in Geboortehotel Haga), ben ik je vaste aanspreekpunt. Voel je tijdens deze periode welkom om te bellen of te mailen als je vragen hebt.
Rond de 6e maand plannen we een afspraak bij jou thuis. We bespreken dan jouw persoonlijke situatie en wensen en ik beantwoord natuurlijk graag al je vragen. Zo kunnen we onze kraamzorg zo goed mogelijk afstemmen op jouw persoonlijke situatie. Op deze manier wil ik bijdragen aan een goede en fijne start voor jou en je kindje.
Ik wens je een voorspoedige zwangerschap en een hele fijne kraamtijd.

WIJ WERKEN SAMEN MET

ONS WERKGEBIED IN DE REGIO HAAGLANDEN